Vacatures

Vacatures van FlexwonenNH

Bekijk hier onze openstaande vacatures. Wil jij werken bij een jong en dynamische organisatie? Wij zijn een snel groeiend bedrijf dat in 2016 is opgericht. Met diverse locaties liggen er genoeg uitdagingen om samen aan te werken!

Bekijk hier onze openstaande vacatures:

Beheerder woonlocatie Castricum

Flexwonen NH zoekt voor het beheer van een nieuwe en tijdelijke woonlocatie in omgeving Castricum een beheerder. De beheerder is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen rondom het wooncomplex en haar bewoners. De bewoners op deze locatie bestaan uit verschillende doelgroepen; jongeren, statushouders en spoedzoekers.

Als beheerder gaat u ook wonen op deze locatie, dit is een vereiste.
Wij bieden u een afwisselende functie in combinatie met voordelige woonruimte met eigen voorzieningen. Deze functie vraagt om gemiddeld 8 uur per week inzet.

Taken

 • Controle op de naleving van het huishoudelijk reglement.
 • Begeleiden van het mutatieproces bij huuropzeggingen, waaronder de opname en controle/oplevering van de woningen en de intake gesprekken met nieuwe huurders.
 • Het uitvoeren van eenvoudig en klein onderhoud.
 • Het aanspreekpunt zijn voor zowel (toekomstige) huurders, omwonenden als belanghebbende.
 • Omgeving rond de locatie netjes houden.
 • Contact onderhouden met het kantoor van Flexwonen NH.

Profiel

 • Sociaal karakter en goed in omgang met allerlei verschillende mensen.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Veel enthousiasme in het werk hebben.Beschikken over een oplossingsgerichte en positieve houding.
 • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Technisch onderlegd voor divers klein onderhoud (is een pré).

Over Flexwonen NH
In Noord-Holland staan veel panden leeg terwijl er veel vraag is naar (tijdelijke) woonruimte. Flexwonen combineert die twee problemen tot één oplossing met tijdelijk flexibel wonen. In deze leegstaande panden realiseren wij kamergewijze verhuur. Dit doen wij voor mensen die snel op zoek zijn naar woonruimte. De basis van het concept is dat de huurder een eigen kamer heeft. De douche, wc en keuken zijn vaak gezamenlijk. Dit breiden wij uit door ook woningen met eigen voorzieningen toe te voegen zoals voor de genoemde locatie geldt. Op elke locatie zorgen wij voor een beheerder. De beheerder woont in het pand en zorgt ervoor dat het huishoudelijk reglement wordt nageleefd.

Uren
De functie is beschikbaar voor circa 8 uur per week welke geheel flexibel zijn in te delen. U ontvangt naast een voordelige woonruimte/studio een marktconforme vergoeding voor de werkzaamheden. Bovendien werkt u mee aan een heel vernieuwend concept met veel uitdaging! Bekijk voor meer informatie over ons concept onze website via www.flexwonennh.nl.

Heeft u interesse of vragen over de functie? Stuur een e-mail naar viktor@flexwonennh.nl t.a.v Viktor Rotteveel met uw motivatie en CV.

Zijn er geen vacatures beschikbaar? Stuur een open sollicitatie met CV en motivatie waarom jij past binnen het Flexwonen team naar viktor@flexwonennh.nl.