Vacatures

Vacatures van FlexwonenNH

Bekijk hier onze openstaande vacatures. Wil jij werken bij een jong en dynamische organisatie? Wij zijn een snel groeiend bedrijf dat in 2016 is opgericht. Met diverse locaties liggen er genoeg uitdagingen om samen aan te werken!

Bekijk hier onze openstaande vacatures:

Commercieel medewerker wonen

Wie zijn wij?

Wij zijn Flexwonen NH en wij bieden een (tijdelijke) oplossing voor mensen met een woningprobleem. Onze organisatie groeit snel en daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Flexwonen NH is sinds 2016 actief met het tijdelijk transformeren van leegstaand vastgoed naar kamers en studio’s. Inmiddels houden wij ons bezig met verschillende vormen van tijdelijke huisvesting en hebben wij 8 locaties in Noord-Holland welke wij snel willen uitbreiden. Locatie 9, 10, 11 en 12 komen er aan.

De woningnood is nog nooit zo hoog geweest als nu. Een sociale huurwoning bemachtigen? In sommige gemeenten is dit al niet eens meer mogelijk wanneer je niet minimaal 15 jaar staat ingeschreven. Wij helpen jongeren, starters, statushouder en spoedzoekers wél aan woonruimte.

De functie

In deze uitdagende functie ben jij de rechterhand van onze manager. Jij ondersteunt de manager onder andere op de volgende vlakken:

  • ondersteunen rondom haalbaarheidsonderzoeken, participatietrajecten, realisatietraject en opening nieuwe locaties
  • het dagelijks beheer; aanspreekpunt voor nieuwe huurders, bestaande huurders en beheerders
  • contact met stakeholders over energiezaken, onderhoudscontracten etc.
  • juridische ondersteuning bij allerlei verhuurzaken, het opstellen van huurovereenkomsten

Het betreft een parttimefunctie van tussen de 24 en 32 uur.

Wie zoeken wij?

Deze veelzijdige functie vraagt om een positieve, flexibele, klantvriendelijke instelling en representatieve uitstraling. Een echt mensen mens, goed contact met onze huurders en stakeholders vinden wij erg belangrijk. Ervaring in een soortgelijke functie met administratieve en juridische taken is gewenst. We zijn op zoek naar iemand die efficiënt en punctueel kan werken en alle lopende zaken goed in de gaten houdt. Jij ontzorgt de manager op zo veel mogelijk vlakken. Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijke communicatie, is vereist. Daarnaast kan je goed werken met de programma’s van MS Office en ben je bekend met het werken met Apple.

Wat heeft Flexwonen NH jou te bieden?

Als je echt wilt bouwen aan je toekomst en het leuk vindt om in een snelgroeiend bedrijf het verschil te maken, kom je werken bij Flexwonen NH! We bieden een spannende job met verantwoordelijkheid, ontplooiingskansen, zelfstandigheid, afwisseling, leuke werksfeer en een goed salaris. Afhankelijk van jouw wensen en kwaliteiten groeit jouw functie mee met de organisatie.

Als dit je aanspreekt en als je geen bezwaar hebt tegen een fantastische werkomgeving laat ons dan snel weten wie je bent en overtuig ons van jouw kwaliteiten! Jouw motivatiebrief en CV kan je sturen naar v.rotteveel@flexwonennh.nl.

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Viktor Rotteveel via 072-5410948.

Zijn er geen vacatures beschikbaar? Stuur een open sollicitatie met CV en motivatie waarom jij past binnen het Flexwonen team naar v.rotteveel@flexwonennh.nl.