Assistent Manager

Assistent Manager
24 - 32 uur 

Ben jij een ervaren assistent? Word jij blij van veelzijdige taken en verantwoordelijkheden? En ben jij mondeling en schriftelijk sterk? Dan zoeken wij jou!

Onder het genot van een vers kopje koffie bekijk jij je e-mail en neem je met je manager de dagelijkse prioriteiten door. Samen bespreken jullie de korte- en langere termijn projecten en start je de dag op. In deze uitdagende functie ben jij de rechterhand van onze manager en weet jij precies wat er speelt. Daarnaast heb je tal van eigen verantwoordelijkheden, werk je zelfstandig en proactief.

Jouw taken zijn:

 • Het ondersteunen rondom haalbaarheidsonderzoeken participatietrajecten, realisatietrajecten en opening nieuwe locaties.
 • Aanspreekpunt voor nieuwe huurders, bestaande huurders en beheerders. Dit kan zowel telefonisch, als per e-mail zijn.
 • Contact onderhouden met stakeholders over o.a. energiezaken en onderhoudscontracten
 • Het aansturen van onderhoud partijen.
 • Contact onderhouden met gemeenten over zowel realisatie van nieuwe projecten als bespreken van de voortgang van bestaande projecten.
 • Contact met diverse maatschappelijke organisaties
 • Ondersteuning bij verhuurzaken
 • Het opstellen van samenwerkingsovereenkomsten met gemeenten en particuliere eigenaren.
 • Het schrijven van blogs en nieuwsberichten voor de website en social media.

Wie zoeken wij?

Deze veelzijdige functie vraagt om een positieve, flexibele, klantvriendelijke instelling en representatieve uitstraling. Daarnaast is verantwoordelijkheid nemen erg belangrijk en weet je om te gaan met politiek bestuurlijke gevoeligheden en weet je deze te herkennen.

Ben jij degene die:

 • Enthousiast wordt van nieuwe woonvormen en daar actief over mee wil denken.
 • Blij wordt van het huisvesten van heel veel verschillende doelgroepen.
 • Het leuk vindt om met diverse partijen in gesprek te gaan zoals gemeenten, omwonenden, huurders en vastgoedeigenaren.
 • Maatschappelijk iets wil bijdragen.
 • Eigen initiatief toont en komt met ideeën.

Bij FlexWonen NH vinden we een echt mensen-mens belangrijk. Ervaring in een soortgelijke functie met administratieve/ondersteunende ervaring en eventueel juridische taken is gewenst. We zijn op zoek naar iemand die efficiënt en punctueel kan werken en alle lopende zaken goed in de gaten houdt. Jij ontzorgt de manager op zo veel mogelijk vlakken. Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijke communicatie, is vereist. Daarnaast kan je goed werken met de programma’s van MS Office en ben je bekend met het werken met Apple.

Wie zijn wij?

Wij zijn FlexWonen NH en wij bieden een (tijdelijke) oplossing voor mensen met een huisvesting uitdaging. Onze organisatie groeit snel en daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Flexwonen NH is sinds 2016 actief met het tijdelijk transformeren van leegstaand vastgoed naar kamers en studio’s. Inmiddels houden wij ons bezig met verschillende vormen van tijdelijke huisvesting en hebben wij 10 locaties in Noord-Holland en daarbuiten welke wij snel willen uitbreiden.

De woningnood is nog nooit zo hoog geweest als nu. Een sociale huurwoning bemachtigen? In sommige gemeenten is dit al niet eens meer mogelijk wanneer je niet minimaal 10 jaar staat ingeschreven. Wij helpen jongeren, starters, statushouder en spoedzoekers wél aan woonruimte.

Wat heeft FlexWonen NH jou te bieden?

Als je echt wilt bouwen aan je toekomst en het leuk vindt om in een snelgroeiend bedrijf het verschil te maken, kom je werken bij FlexWonen NH! We bieden een spannende job met verantwoordelijkheid, ontplooiingskansen, zelfstandigheid, afwisseling, leuke werksfeer en een goed salaris. Afhankelijk van jouw wensen en kwaliteiten groeit jouw functie mee met de organisatie.

Als dit je aanspreekt en als je geen bezwaar hebt tegen een fijne werkomgeving laat ons dan snel weten wie je bent en overtuig ons van jouw kwaliteiten! Jouw motivatiebrief en CV kan je sturen naar viktor@flexwonennh.nl.

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Viktor Rotteveel via 072 – 541 09 48.

Werken bij FlexWonen NH?

Neem contact met ons op!