Ambassadeurs

Anna Ruiter - Voetbalster VV Alkmaar

Mijn naam is Anna Ruiter. Ik ben geboren op 23 augustus 2001 in Assen waar mijn moeder Roelien en broer Frank (23) nog steeds wonen. Mijn vader is op 25 januari 2019 overleden aan een hartstilstand wat een hele heftige klap voor ons is geweest en nog steeds is.

Op 5-jarige leeftijd ben ik begonnen met voetballen bij ACV Assen. Ik vond het leuk en stoer want mijn broer voetbalde ook. Ik heb 9 jaar bij ACV gevoetbald daarnaast heb ik ook nog 2 seizoenen mee getraind bij de vrouwen 1 van Oranje-Nassau. Op 15-jarige leeftijd ben ik gescout voor jong SC Heerenveen vrouwen waar ik 4 seizoenen bij heb gespeeld, bij mijn laatste jaar had ik de eer om de aanvoerster te zijn van dit team. Dit jaar zal ik uit gaan komen voor VV Alkmaar vrouwen 1 in de eredivisie.

Huren in Alkmaar

Het zoeken naar woonruimte in Alkmaar leek bijna onmogelijk of het was te duur of er was niks. Door de vader van een van mijn beste vriendinnen ben ik met Bert Rotteveel van FlexWonen NH in gesprek gekomen om te kijken of wij elkaar kunnen ondersteunen en dus een mooie samenwerking aan konden gaan.

Het wonen in het voormalig FlexWonen NH locatie Kooimeer in Alkmaar was heel erg fijn. Ik zat dicht bij het trainingscomplex, station en de stad. Ook het hebben van een eigen plekje en privacy was heel erg fijn. Iedereen in de flat was ook erg rustig en iedereen groet elkaar netjes. Mijn buren gaven al gauw aan als ik iets nodig had ik altijd even aan mocht bellen, dit vind ik ook heel erg fijn.

Annaruiter1

"Mijn buren gaven al gauw aan
dat als ik iets nodig had,
ik altijd even aan mocht bellen."

Benieuwd naar onze locaties?

Bekijk welke woonruimtes nu beschikbaar zijn!