Amperestraat 2

Alkmaar

Bekijk 8 foto's Bekijk plattegrond

In Alkmaar aan de Ampèrestraat 2, 1817 DE in Alkmaar bieden wij kamers aan variërend van 11 tot 69 m2. Alle voorzieningen zijn centraal geregeld, waaronder gezamenlijke huiskamers, keukens, toiletten en douches.

De locatie
Het pand betreft een oud bankgebouw bestaande uit 41 kamers. In het pand zijn 3 keukens aanwezig en 2 grote woonkamers tussen 90 en 115m2.
Er zijn 8 douches aanwezig en 11 toiletten. Ook is er de mogelijkheid om te wassen en te drogen. De locatie is zowel per fiets (10 minuten naar centrum Alkmaar) als per OV (bus 2) goed te bereiken.
Er zijn verder voldoende parkeerplaatsen aanwezig op de locatie. Gasten dienen buiten het perceel te parkeren op de openbare parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er fietsenstallingen aanwezig voor de fietsen en brommers. Het pand heeft 2 verdiepingen en 1 open tussenverdieping. Er is geen lift in werking. Een aantal kamers bevatten aan de binnenzijde ramen richting de gang. Deze dient de huurder eventueel te voorzien van verduistering.

Verdere informatie
De woningen worden verhuurd onder de leegstandswet. Dit betekent dat u een huurovereenkomst aangaat van minimaal 6 maanden welke vervolgens doorloopt tot het einde van de afgegeven vergunning. LET OP: u heeft als huurder ná de 6 maanden een opzegtermijn van 1 maand en FlexWonen NH als verhuurder heeft een opzegtermijn van 3 maanden.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die uiteraard op zoek zijn naar woonruimte in Alkmaar maar ook iets willen bijdragen en toevoegen aan de locatie. Hiermee bedoelen wij dat wij verwachten dat huurders zich inzetten op de locatie om er samen een fijne woonplek van te maken. U kunt uw toelichting geven op het inschrijfformulier onder het kopje “vragen of opmerkingen”.

Internet
Per kamer is er een internetpoort aanwezig voor vast bekabeld internet, de overige internetpoorten worden afgesloten. Wij leveren wel het internetabonnement van Ziggo maar er is geen wifi signaal aanwezig in de kamer. U kunt indien gewenst zelf wel een wifi signaal realiseren d.m.v. het gebruik van een accesspoint die u kunt aanschaffen. Meer informatie hierover kunnen wij u eventueel geven tijdens de gesprekken als u hiervoor wordt uitgenodigd.

De locatie is in ieder geval beschikbaar tot 22 juni 2025.

Let op: bij het inschrijven is het mogelijk dat onze reactie in uw spambox terecht komt.

Vanaf € 243,- exclusief

Inschrijven

Prijzen onder voorbehoud van typefouten. Aantal personen in onderstaand formulier betekent het maximaal aantal personen voor deze kamer. U kunt dus ook alleen een 2 persoons kamer bewonen.

Bekijk 8 foto's Bekijk plattegrond

Criteria

Inkomeneis: Minimaal € 1.100 netto

Looptijd: Minimaal 6 maanden

De waarborgsom is gelijk aan de kale huurprijs - vanaf € 243,-

Per huurovereenkomst wordt € 200,- inschrijfkosten gerekend.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Schrijf je in voor Amperestraat 2

Bekijk 8 foto's Bekijk plattegrond

Criteria

Inkomeneis: Minimaal € 1.100 netto

Looptijd: Minimaal 6 maanden

De waarborgsom is gelijk aan de kale huurprijs - vanaf € 243,-

Per huurovereenkomst wordt € 200,- inschrijfkosten gerekend.

Huisdieren zijn niet toegestaan.