Sarabande 7A

Nieuw-Vennep

Ruimte beschikbaar!

Bekijk 9 foto's Bekijk plattegrond

In Nieuw-Vennep aan de Sarabande 7A, 2152 TB bieden wij 5 kamers aan variërend van 21 tot 24 m2. Alle voorzieningen zijn centraal geregeld, waaronder keukens, toiletten en douches.

De locatie
Het pand betreft een voormalig schoolgebouw wat omgebouwd is naar 28 kamers. Deze kamers hebben een eigen wastafel of pantry. Er zijn 2 gedeelde keukens aanwezig, 6 douches en 7 toiletten. Ook is er de mogelijkheid om te wassen en te drogen tegen een vast tarief per maand. De locatie is zowel per auto als per fiets (9 minuten vanaf centrum Nieuw-Vennep) goed te bereiken. Er zijn verder voldoende parkeerplaatsen aanwezig op de locatie. Huurders en gasten van huurders dienen hun auto op het grote parkeerterrein te parkeren. Dit wordt ook opgenomen in de huurovereenkomst.

Verder zijn er fietsenstallingen aanwezig voor de fietsen en brommers (niet overdekt). Het pand heeft 2 verdiepingen en er is geen lift op de locatie.

Doelgroep
Op deze locatie wonen verschillende doelgroepen. Dit zijn mensen met een acute woningbehoefte, starters, statushouders en jongeren. Kandidaten voor de vrije kamers dienen vanuit de gemeente Haarlemmermeer aan de volgende eisen te voldoen:

  • Jongeren of starters (tot 28 jaar)
  • Een opleiding volgen of werken
  • Inwoner zijn van de gemeente Haarlemmermeer

Verdere informatie
De woningen worden verhuurd onder een kortlopende huurovereenkomst. Wij gaan huurovereenkomsten aan voor maximaal 4 jaar. LET OP: omdat het onzelfstandige kamers zijn is het niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen bij de gemeente Haarlemmermeer. Wij zijn op zoek naar kandidaten die uiteraard op zoek zijn naar woonruimte in de gemeente Haarlemmermeer maar ook iets willen bijdragen en toevoegen aan de locatie. Hiermee bedoelen wij dat wij verwachten dat huurders zich inzetten op de locatie om er samen een fijne woonplek van te maken. U kunt uw toelichting geven op het inschrijfformulier onder het kopje “vragen of opmerkingen”.

Let op: bij het inschrijven is het mogelijk dat onze reactie in uw spambox terecht komt.

Vanaf € 350,- exclusief

Inschrijven

Voorzieningen kamers

De kamers hebben een pantry of een wastafel.

 

Prijslijst en de beschikbaarheid

Ruimte
m2
Aantal
personen
Huurprijs
p/m
Service
kosten p/m
Datum
A4211€ 387,-€ 170,-17/05/2024

Schrijf je in voor Sarabande 7A

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Geboortedatum
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ruimte beschikbaar!

Bekijk 9 foto's Bekijk plattegrond

Criteria

Inkomeneis: Minimaal € 1100 netto

Looptijd: 4 jaar of korter

De waarborgsom is gelijk aan de kale huurprijs - vanaf € 350,-

 

 

Huisdieren zijn niet toegestaan.