Puikman 1 (nieuw)

Puikman 1 (nieuw)

Castricum

 

Omschrijving

Locatie – start 4 november 2021
In Castricum aan de Puikman 1 bieden wij  woonunits aan van 27 m2. Het zijn zelfstandige studio’s met eigen keuken/pantry en sanitaire voorzieningen wc, douche en wastafel. De locatie bestaat uit 48 woonunits waarvan 1 woonunit wordt gebruikt als technische ruimte, washok én kantoor van de beheerder op locatie. Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen en er is een fietsenstalling aanwezig. Er zijn geen huisdieren toegestaan.

Een woonunit bestaat uit een eigen toilet, douche en wastafel, eenvoudige pantry en het woon/slaapgedeelte. De onderstaande indeling geeft een beeld hoe de woonunit kan worden ingericht. De foto’s die u ziet zijn van een ingerichte modelwoning. De woonunits worden verhuurt zonder inventaris, de modelwoonunit wordt alleen getoond ter inspiratie.

Centrale locatie nabij NS-station
De locatie is gelegen nabij een NS-intercity station. Daarnaast bent u dichtbij een supermarkt, sportvoorzieningen en het strand.

Mogelijkheid tot aanvragen huursubsidie
Omdat het zelfstandige woonunits betreft komt u mogelijk in aanmerking voor huursubsidie. Via deze link vanuit de rijksoverheid kunt u dit bekijken. U dient dit zelf uit te zoeken omdat het per situatie verschilt of u eventueel in aanmerking komt hiervoor. Wij zullen huurovereenkomsten aan gaan voor maximaal 24 maanden waarbij u als huurder één maand opzegtermijn heeft.

Voorrang bewoners gemeente Castricum
Als u nu al woonachtig bent in de gemeente Castricum krijgt u voorrang bij het toewijzen van een studio, dit is vastgelegd door de gemeente Castricum. U komt ook eerder in aanmerking als u economisch gebonden bent met de gemeente Castricum. Woont u niet in de gemeente Castricum? U kunt zich gewoon aanmelden en mogelijk kunnen wij ook aan u een woning toewijzen!

Hieronder vindt u de prijslijst en de beschikbaarheid van de woningen.

Let op: bij het inschrijven is het mogelijk dat onze reactie in uw spambox terecht komt.

Plattegrond

Klik op de afbeelding voor de volledige plattegrond

Prijs en beschikbaarheid

Klik op de afbeelding voor de actuele beschikbaarheid

Inschrijven

Wil je inschrijven voor locatie Puikman 1 (nieuw)? Vul dan onderstaand formulier in.

    Voordat u het formulier kan verzenden moet u akkoord gaan met onze privacy policy.

    Ja, ik ga akkoord.