Puikman

Castricum

Bekijk 6 foto's Bekijk plattegrond

In Castricum aan de Puikman 1 bieden wij woonunits aan van 27 m2. Het zijn zelfstandige studio’s met eigen keuken/pantry en sanitaire voorzieningen wc, douche en wastafel. De locatie bestaat uit 48 woonunits waarvan 1 woonunit wordt gebruikt als technische ruimte, washok én kantoor van de beheerder op locatie. Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen en er is een fietsenstalling aanwezig. Er zijn geen huisdieren toegestaan.

Een woonunit bestaat uit een eigen toilet, douche en wastafel, eenvoudige pantry en het woon/slaapgedeelte. De onderstaande indeling geeft een beeld hoe de woonunit kan worden ingericht. De foto’s die u ziet zijn van een ingerichte modelwoning. De woonunits worden verhuurt zonder inventaris, de modelwoonunit wordt alleen getoond ter inspiratie.

Vanaf €500,- exclusief

Inschrijven

Centrale locatie nabij NS-station
De locatie is gelegen nabij een NS-intercity station. Daarnaast bent u dichtbij een supermarkt, sportvoorzieningen en het strand.

Mogelijkheid tot aanvragen huursubsidie
Omdat het zelfstandige woonunits betreft komt u mogelijk in aanmerking voor huursubsidie. Via deze link vanuit de rijksoverheid kunt u dit bekijken. U dient dit zelf uit te zoeken omdat het per situatie verschilt of u eventueel in aanmerking komt hiervoor. Wij zullen huurovereenkomsten aan gaan voor maximaal 24 maanden waarbij u als huurder één maand opzegtermijn heeft.

Voorrang bewoners gemeente Castricum
Als u nu al woonachtig bent in de gemeente Castricum krijgt u voorrang bij het toewijzen van een studio, dit is vastgelegd door de gemeente Castricum. U komt ook eerder in aanmerking als u economisch gebonden bent met de gemeente Castricum. Woont u niet in de gemeente Castricum? U kunt zich gewoon aanmelden en mogelijk kunnen wij ook aan u een woning toewijzen!

Let op: bij het inschrijven is het mogelijk dat onze reactie in uw spambox terecht komt.

Schrijf je in voor Puikman

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Geboortedatum

Bekijk 6 foto's Bekijk plattegrond

Criteria

Inkomeneis: Minimaal €1600,- netto

Looptijd: 2 jaar

De waarborgsom is gelijk aan de kale huurprijs - vanaf € 500,-

Per contract wordt er € 200,- inschrijfkosten gerekend.

Huisdieren zijn niet toegestaan.