Sociaal beheer

Sociaal beheer van het pand

Sociaal beheer heeft binnen FlexWonen NH een belangrijke functie. FlexWonen NH werkt per locatie met een beheerder of beheerdersechtpaar. De beheerder woont ook op de locatie en weet daardoor precies wat hier speelt. Deze persoon is dan ook het eerste aanspreekpunt voor huurders en omwonenden bij vragen. Daarnaast zorgt de beheerder er voor dat het huishoudelijk reglement wordt nageleefd wat het woonplezier vergroot.

Sociale cohesie

Wij geloven dat sociale cohesie erg belangrijk is voor het plezierig samenwonen op een locatie. Zo wordt in één van onze locaties op initiatief van de bewoners een fitnessruimte gebouwd om gezamenlijk te sporten. De gedeelde voorzieningen helpen daarnaast ook mee om elkaar te leren kennen en te respecteren. Verbondenheid onder de bewoners en het voelen van verantwoordelijkheid zijn belangrijke criteria voor het succesvol laten samenwonen van een groep mensen.

Sociaal beheer met zorginstanties

FlexWonen NH werkt samen met diverse zorgorganisaties, bewindvoerders en gemeentes. Kandidaten die om diverse redenen lastig aan geschikte woonruimte komen worden hier mee geholpen. FlexWonen NH is wel een commercieel bedrijf met een winstoogmerk. Daarentegen geloven wij dat de sociale insteek die wij hanteren belangrijk kan zijn voor veel woningzoekende.

Flexwonen doe je samen

"U wordt volledig ontzorgd
en heeft nergens meer
omkijken naar."

Benieuwd hoe we dit voor u kunnen doen?

Wij gaan graag met u in gesprek!