Twee nieuwe Flexwonen locaties in gemeente Haarlemmermeer

Met trots kunnen wij mededelen dat Flexwonen NH twee nieuwe locaties gaat openen in de gemeente Haarlemmermeer. Het betreft een bestaande woonlocatie in Hoofddorp van circa 40 wooneenheden en een voormalig schoolgebouw in Nieuw-Vennep dat wordt getransformeerd naar 28 studio’s. Voor beide locaties gaat het om zelfstandige wooneenheden. 

De te realiseren wooneenheden in het voormalig schoolgebouw in Nieuw-Vennep zullen worden aangeboden voor een periode van 15 jaar. Wat betreft de reeds bestaande woonlocatie in Hoofddorp zal er een looptijd gelden van 5 jaar. Op beide locaties komt een beheerder wonen om – in dienst van Flexwonen NH – het beheer ter plaatse op zich te nemen.

Om tot deze twee locaties te komen heeft de gemeente Haarlemmermeer een aanbesteding gedaan waar 5 partijen aan mee mochten doen. Op basis van diverse criteria werd de inschrijving beoordeeld waarna Flexwonen NH als winnaar werd vastgesteld. 

Middels deze locaties in de gemeente Haarlemmermeer zullen wij onze diensten verder uitbreiden in Noord-Holland. Komend jaar zullen wij hard aan de slag gaan om ook deze locaties tot een succes te maken!

Foto: Jur Engelchor