Beheerder woonlocatie Hoofddorp

Beheerder woonlocaties in Hoofddorp (8-12 uur)

Flexwonen NH zoekt voor het beheer van een bestaande en nieuwe tijdelijke woonlocatie in Hoofddorp een beheerder. De doelgroepen die op deze locatie wonen bestaan uit jongeren, vergunninghouders en spoedzoekers. Als beheerder dient u ook op locatie te komen wonen. Wij bieden naast een baan ook een eigen woning!

Wie zijn wij?
Wij zijn Flexwonen NH en bieden een (tijdelijke) oplossing voor mensen met een woningprobleem. Onze organisatie groeit snel en daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Flexwonen NH is sinds 2016 actief met het tijdelijk transformeren van leegstaand vastgoed naar kamers en studio’s. Inmiddels houden wij ons bezig met verschillende vormen van tijdelijke huisvesting en hebben wij 10 locaties in Noord-Holland welke wij willen uitbreiden. De woningnood is nog nooit zo hoog geweest als nu. Een sociale huurwoning bemachtigen? In sommige gemeenten is dit al niet eens meer mogelijk wanneer je niet minimaal 15 jaar staat ingeschreven. Wij helpen jongeren, starters, statushouder en spoedzoekers wél aan woonruimte.

De functie
Als beheerder bij FlexWonen NH (8-12 uur per week) zorg je ervoor dat alles op de locaties die je beheert goed verloopt. Je staat zowel in goed contact met de bewoners op locatie als de omwonenden. Je brengt wekelijks verslag uit over het reilen en zeilen op locatie aan het hoofdkantoor. Het betreft een zeer flexibele functie die naar eigen inzicht kan worden ingedeeld. Deze veelzijdige functie vraagt om een positieve, flexibele en klantvriendelijke instelling. De volgende taken staan centraal:

- Beheer van de locatie ter plekke
- Goed bereikbaar zijn voor huurders
- Controleren van algemene ruimtes, naleving huishoudelijk reglement
- Mutaties van huurders
- Klein onderhoud
- Aansturen onderhoud partijen op locatie
- Schoonhouden buitenterrein
- Hét aanspreekpunt zijn voor omwonenden
- Contact onderhouden met het FlexWonen NH kantoor

Belangrijke functie-eis: als beheerder bij FlexWonen NH woont u ook op de locatie. In dit geval is dat in Hoofddorp op de Etta Palmstraat 254H 2135 LM. De woning heeft een slaap en woonkamer. Ook heeft de woning een eigen toilet, douche en pantry. De woning is circa 30m2.

De beheer locaties
De functie bestaat uit het beheren van twee locaties namelijk de eerdergenoemde Etta palmstraat 236 – 270 en een tweede locatie in Hoofddorp. De Etta Palmstraat, in beheer per 1 januari 2022, bestaat uit 39 eenheden met zowel studio’s als 2 en 3 kamer appartementen met eigen voorzieningen en een gedeelde wasruimte. De andere locatie start naar verwachting in Q1 2023 en bestaat uit 16 kamers met gedeelde toilet/douche, keuken en wasgelegenheid.

Wat heeft Flexwonen NH jou te bieden?
Als je echt wilt bouwen aan je toekomst en het leuk vindt om in een snelgroeiend bedrijf het verschil te maken, kom je werken bij Flexwonen NH! We bieden een spannende job met verantwoordelijkheid, ontplooiingskansen, zelfstandigheid, afwisseling, leuke werksfeer en een goed salaris. Afhankelijk van jouw wensen en kwaliteiten groeit jouw functie mee met de organisatie. Specifiek voor deze functie ontvangt u naast uw salaris een korting op de huurprijs per maand.

Als dit je aanspreekt en als je geen bezwaar hebt tegen een fantastische werkomgeving laat ons dan snel weten wie je bent en overtuig ons van jouw kwaliteiten! Jouw motivatiebrief en CV kan je sturen naar info@flexwonennh.nl t.a.v Viktor Rotteveel.

Werken bij FlexWonen NH?

Neem contact met ons op!