Nieuwe FlexWonen locatie geopend in Nieuw-Vennep

Wij zijn blij dat op donderdag 14 september 2023 de eerste bewoners hun intrek hebben genomen op onze nieuwe locatie in Nieuw-Vennep. Op deze locatie verzorgt FlexWonen NH in opdracht van de gemeente Haarlemmermeer het beheer én de verbouwing van de locatie. De locatie komt voort uit een eerder gewonnen aanbesteding welke is uitgeschreven door de gemeente Haarlemmermeer. Rotteveel M4 heeft het vergunning traject en de bouwbegeleiding verzorgt.

28 wooneenheden
Op de locatie zijn 28 wooneenheden gerealiseerd. De kamers hebben een eigen pantry of wastafel. De voorzieningen zoals wc, douches en keuken worden per verdieping gedeeld.

Diverse doelgroepen

Op deze locatie wonen verschillende doelgroepen. Dit zijn mensen met een acute woningbehoefte, starters en jongeren uit de gemeente Haarlemmermeer en statushouders. De locatie is beschikbaar tot 2030 en huurovereenkomsten worden afgesloten voor een periode van 4 jaar.

Drie locaties

Inmiddels heeft FlexWonen NH drie locaties in de gemeente Haarlemmermeer op de Etta Palmstraat en Lutulistraat in Hoofdorp en dus Sarabande in Nieuw-Vennep met in totaal ruim 80 wooneenheden.